THE 5TH Amsterdam Oost

The 5th Amsterdam Oost, dé nieuwste hotspot in de Indische buurt. Voor iedereen die houdt van chillen, genieten van lekkere drankjes en heerlijke lunch- en dinergerechten.

DRINKS

Onze drankkaart is met recht bijzonder te noemen! Naast heerlijke romige lattes tot verse theesoorten kun je ook gaan voor de lekkere biosappen van Schulp of probeer eens een Thijsthee. Dat is een Utrechtse ijsthee gemaakt van “restjes”. Ben je een bierliefhebber? Laat je verrassen door onze lokale bieren van Brouwerij t IJ en van Van Vollenhoven. Proost!

Download de menukaart

BITES

Bij The 5th Amsterdam Oost moet je zijn voor overheerlijke hapjes en kleurrijke seizoensgebonden gerechten! Krijg een warm winters gevoel bij onze boerenkoolstamppot of geniet van onze multiculturele lekkernijen als baklava of spekkoek. Of heb je een healhty lifestyle en ga je voor bio of vega? Check ook onze menukaart en laat je verrassen!

Download de menukaart

WORK

Zoek je een relaxte werkplek of studieplek? Bij The 5th Amsterdam Oost kun je lekker werken of studeren onder het genot van onze lekkere drinks & bites. Veel beter dan een saaie kantoortuin toch?

APARTE RUIMTE RESERVEREN?

Dat kan voor een meeting, besloten feestje of private dining! We hebben 3 aparte ruimtes.
Interesse? Stuur even een mailtje, dan bespreken we je wensen!

FUN & EVENTS

Het gebeurt bij The 5th! Elke maand hebben we iets cools op het programma. Sowieso altijd de leukste pubquizes, cocktail nights en live muziek avonden. Houd de agenda in de gaten en trommel gerust al je vrienden, familie of collega’s op. The more the merrier!

PHOTOS

Een sneak preview voor nu, maar echte foto’s zijn Coming Soon!

previous arrow
next arrow
ArrowArrow

Slider

CONTACT

Je vindt ons aan het Timorplein, midden in de hippe Indische buurt in Oost. The 5th Amsterdam Oost zit in het Stayokay hostel, maar is voor iedereen! Dus ook voor jou. En je kunt dus ook overnachten. Meer info vind je op de website van Stayokay.

Een vraag? Kom maar door! Bel, mail of stuur een oldskool brief.

OPENINGSTIJDEN

We zijn iedere dag geopend van 7.00 tot 1.00 uur.

  • Ontbijt:7.00 – 11.30 uur
  • Lunch: 11.30 – 16.00 uur
  • Diner: 17.30 – 22.00 uur

ADRES

Timorplein 21
1094 CC Amsterdam

Tel: 020 551 3190
E-mail: [email protected]