THE 5TH Amsterdam Oost

The 5th Amsterdam Oost, dé hotspot in de Indische buurt. Voor iedereen die houdt van chillen, genieten van lekkere drankjes en heerlijke lunch- en dinergerechten.

DRINKS

Geniet van een heerlijke romige latte of maak een keuze uit een van de vele verse theesoorten. Liever iets verkoelends? Ga voor de lekkere biosappen van Schulp of probeer een Thijsthee. Dat is een Utrechtse ijsthee gemaakt van “restjes”.

Ben je een bierliefhebber? Laat je verrassen door onze lokale bieren. Proost!

Download de menukaart

BITES

Bij The 5th Amsterdam Oost moet je zijn voor overheerlijke hapjes en kleurrijke seizoensgebonden gerechten.

Voor liefhebbers van een healthy lifestyle, zijn er genoeg opties. Krijg een warm winters gevoel bij onze veggie curry of geniet van een vers gebakken focaccia met geroosterde groenten en huis gemaakte Tehine. Zoek je een guilty pleasure? Probeer the 5th burger of geniet van een van onze steenoven gebakken pizza’s.

Download de menukaart

WORK

Zoek je een relaxte werkplek of studieplek? Bij The 5th Amsterdam Oost kun je lekker werken of studeren onder het genot van onze lekkere drinks & bites. Veel beter dan een saaie kantoortuin toch?

APARTE RUIMTE RESERVEREN?

Dat kan voor een meeting, besloten feestje of private dining. We hebben 5 aparte ruimtes.
Interesse? Stuur even een mailtje, dan bespreken we je wensen!

FUN & EVENTS

Het gebeurt bij The 5th! Elke maand hebben we iets cools op het programma. Sowieso altijd de leukste pubquizes, cocktail nights en live muziek avonden. Houd de agenda in de gaten en trommel gerust al je vrienden, familie of collega’s op. The more the merrier!

PHOTOS

Nieuwsgierig? Check alvast de foto’s of nog beter: kom langs en feel the vibe!

CONTACT

Je vindt ons aan het Timorplein, midden in de gezellige Indische buurt in Oost. The 5th Amsterdam Oost zit in het Stayokay hostel, maar is voor iedereen! Dus ook voor jou.

OPENINGSTIJDEN

The 5th is geopend tot uiterlijk 22.00 uur. Je bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner.

Heb je een vraag? Kom maar door! Bel, mail of stuur een oldskool brief.

ADRES

Timorplein 21
1094 CC Amsterdam

 

Tel: 020 7517878
E-mail: [email protected]